Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندید نمایندگی مجلس در هرمزگان گفت: در استان ظرفیت‌های معدن، کشاورزی، گردشگری، تجارت، بازرگانی و صنعت وجود دارد، مهم ترین کاری که باید در این دوره از مجلس انجام دهیم تقویت نگاه دولت به اقتصاد غیرنفتی در هرمزگان است. ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

منصور آرامی کاندیدای نمایندگی مردم حوزه مرکزی استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: در مجلس نهم با برنامه به مجلس وارد شده بودم و هم اکنون نیز برنامه دارم و با برنامه به صحنه آمده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رقابت 47 نامزد انتخاباتی در استان هرمزگان برای تصدی 5 کرسی نمایندگی1000 ناظر بر انتخابات در کاشان نظارت دارندامام جمعه کاشان: نامزدهای انتخابات نباید به پست و منصب دلبستگی داشته باشند

وی افزود: 2 مقوله را در سطح منطقه‌ای و ملی دنبال کردم و به دلیل اینکه سابقه کاری در شهرداری و استانداری داشتم و مشکلات هرمزگان در حوزه عمرانی بیشتر از سایر حوزه‌ها بود وارد کمیسیون عمران مجلس شدم.

آرامی گفت: معتقدم نماینده وقتی وارد مجلس می‌شود حتما باید حساسیت‌های منطقه‌ای را دنبال کند و مطالبات مردم را بشناسد و در سطح ملی نیز مجلس در شان نظام جمهوری اسلامی است و باید مطابق نیازها و آرمان‌ها و اهداف جمهوری اسلامی بحث و گفت‌وگو کند.

وی بیان کرد: استان هرمزگان با برخورداری از دریا، اقتصاد مردمانش متکی به دریاست و من تلاش کردم مجلس را نسبت به ظرفیت دریا متوجه تر کنم و فکر می‌کنم این اتفاق هم افتاد چنان چه برای اولین بار در کمیسیون عمران موضوع بنادر، دریانوردی و دریا را بعنوان تشکیل یک کمیته مطرح کردم و تصویب شد و جایگاه پیدا کرد.

کاندیدای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قانون تسهیل در تخلیه و بارگیری کشتی‌ها را خودم با یکی دیگر از نمایندگان از استان دیگر نوشتیم و با کمک دولت به تصویب مجلس رساندیم و بعدها در مسیر دریا در جزایر و مناطق ساحلی و همجوار دریا چون جاسک و لنگه و خمیر کارهای مختلفی را انجام دادیم که البته مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بود و این برنامه‌ها در دل سیاست‌های کلی نظام بود.

آرامی در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین برنامه شما برای تغییر و بهبود اوضاع حوزه انتخابیه چیست؟ گفت: استان هرمزگان در بحث بیکاری در رتبه سوم کشوری قرار دارد و این برای ما پذیرفته نیست زیرا ظرفیت‌های خوبی بعد از انقلاب در استان ایجاد شده است، تعداد زیادی پالایشگاه، مناطق آزاد و صنایع در بخش‌های مختلف وجود دارد، در استان ظرفیت‌های معدن، کشاورزی، گردشگری، تجارت، بازرگانی و صنعت وجود دارد، مهم‌ترین کاری که باید انجام دهیم این است که نگاه دولت را به اقتصاد غیرنفتی در هرمزگان تقویت کنیم به عنوان مثال ایزواکو در بندرعباس تعداد زیادی کارگر دارد و اگر فازهای دیگر آن را نیز فعال کنیم مطمئنا نیروهای جوان بیشتری وارد چرخه کار خواهند شد.

وی ادامه داد: با تلاش‌هایی که در چند سال اخیر کرده‌ایم مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی را برای استان هرمزگان تصویب کردیم و این ظرفیت را باید فعال کنیم و دولت و بخش خصوصی را پای کار بیاوریم و من مطمئنا در این مسیر حرکت خواهم کرد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که به صورت مشخص برنامه شما در خصوص گرانی،فشار به اقشار کم درآمد و اشتعال چیست گفت: هرمزگان طبق آمار و ارقام وضعیت خوبی در معیشت و زندگی مردم و فقر ندارد و جزو استان‌های پنجم و ششم فقیر کشور است، اولین نکته این است که ما باید در جهت توانمند کردن این قشر با توجه به ظرفیتی که در استان داریم اقدام کنیم متاسفانه مردم مناطق ساحلی و جزایری مانند هرمز، لارک، هنگام و غرب جزیره قشم وضعیت بدتری نسبت به سایر نقاط دارند و من معتقدم اگر ظرفیت دریایی، معادن، کشاورزی و گردشگری را تقویت کنیم وضعیت بیکاری بهتر از این خواهد شد و آمار اشتغال هم بالا خواهد رفت.

وی ادامه داد: استان برای این موارد برنامه مشخص و مدونی ندارد و کارهایی که انجام می‌شود برای بالا بردن آمارها نیست بلکه برای حفظ وضعیت موجود است؛ حفظ وضعیت موجود خوب است اما می‌توان با افزایش امکانات مثل اعطای تسهیلات به شناورهای مسیر هرمز آمار گردشگران را بالا برد یا مثلا در شمال حاجی آباد و منطقه کوهشاه احمدی الویت اصلی آنها راه است و متاسفانه برای حل این مشکل برنامه خاصی وجود ندارد؛ هرچند که در مجلس نهم با پیگیری‌های صورت گرفته بودجه‌ای برای راه آن منطقه گرفتیم اما اجرایی نشد؛ هر منطقه در استان مسیر توسعه‌اش مشخص است و برای آنها برنامه باید داشته باشیم.

آرامی خاطرنشان کرد: معتقدم امروز وقت دعواهای سیاسی تمام شده است و به طور کلی وقت این است که ما افراد کارآمد را که در بدنه کشور و نسل جوان هستند را به دولت و جامعه و مردم تزریق کنیم، باید دعواهای سیاسی را کنار بگذاریم و تمرکزمان را بر روی به روی کارآوردن افراد توانمند نظام بگذاریم، همانطور که در دفاع مقدس با جوانان به پیروزی رسیدیم در اقتصاد هم کار را جلو ببریم.

وی در پایان به تکیه بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تاکید کرد.

انتهای پیام/864/ش

R7555/P/S6,58/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد غیرنفتی مجلس شورای اسلامی استان هرمزگان دعواهای سیاسی مناطق ساحلی تقویت کنیم نگاه دولت مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد پاکمهر در آئین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستاها که در آمفی‌تئاتر دانشکده فنی و حرفه‌ای اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: نظارت یکی از ابعاد مهم وظایف و عملکرد شورای اسلامی شهر و روستا است که به دلیل ضعف قانونی مشکل و ضعف در این زمینه مشاهده می‌شود.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، رازوجرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نظارت شورای شهر صرفاً در حیطه شهرداری‌ها خلاصه نمی‌شود و در سایر امور هم مربوط است.

وی در ادامه افزود: با هدف پایدار کردن درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها یک درصد از محل مالیات بر ارزش افزوده به این نهادها اضافه شد.

نایب اول رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: قیر رایگان به اندازه مورد نیاز برای استفاده شهرداری‌ها تخصیص پیدا کرده است.

پاکمهر خاطر نشان کرد: مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت.

کد خبر 6095084

دیگر خبرها

  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان