Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سیستان و بلوچستان عملاً از پروژه‌های انتقال آب دریا خط خورده و صنایع خراسان قرار است آب مورد نیازشان را از خلیج فارس تامین کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسواحل مکران؛ آذرماه 98 تفاهم نامه انتقال آب عمان به شرق شامل استان سیستان و بلوچستان، خرسان جنوبی و خراسان رضوی در چابهار امضا شد؛ سرمایه‌گذار عمده طرح معادن و صنایع معدنی خراسان رضوی و جنوبی به ویژه سنگ آهن خواف-سنگان بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اسفند 99 همزمان با افتتاح فاز اول خط انتقال آب خلیج فارس به سیرجان و فلات مرکزی ایران، وزارت صنعت اعلام کرد: صنایع خرسان با خط انتقال دوم از خلیج فارس آب موردنیازشان را تامین کنند؛ این یعنی عملاً سیستان و بلوچستان و عمان از طرح انتقال آب حذف شد.

حذف استان‌های شرق کشور از طرح انتقال آب عمان/ آیا انتقال آب برای سرمایه‌گذاری صرفه اقتصادی دارد؟کمبود 61 میلیون مترمکعب آب شرب در سیستان و بلوچستان / انتقال آب عمان نیاز صنایع و شرب استان را پاسخ می‌دهد + فیلمشرق ایران روی "خط قرمز" آب/انتقال آب عمان چرا اجرایی نمی‌شود؟+فیلم

همان اسفند 99 هم یک پروژه به زعم بسیاری نمایشی برای انتقال آب عمان به صنایع سیستان و بلوچستان کلنگ‌زنی شد؛ صنایعی که نه توان و نه پول اجرای چنین پروژه عظیمی را دارند چراکه سیستان  وبلوچستان اصلا صنعت درست و درمانی ندارد.

سیستان و بلوچستان پایین‌ترین شاخص دسترسی به شبکه آب در میان 31 استان ایران را دارد و سال‌هاست از یک آبی فراگیر رنج می‌برد، شرکت آب و فاضلاب می‌گوید 250 هزار از مردمان منطقه بلوچستان این استان را سقایی آبرسانی می‌کند و آب زاهدان  و سیستان با نیم میلیون نفر جمعیت وابسته به چاه نیمه‌های هیرمند است که تا دو سال آینده تمام می‌شود اگر حق آبه افغانستان نیاید.

انتهای پیام/395/‌ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه آزاد چابهار مناطق دریایی سیستان و بلوچستان منطقه آزاد چابهار مناطق دریایی سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان انتقال آب عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش صدای ایران از  ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده روز چهارشنبه با بیان این مطلب در دیدار با مدیرکل دفتر معماری و شهرسازی شرکت عمران شهر‌های جدید وزارت راه و شهرسازی، اظهار کرد: طرح هم‌پیوندی استان خراسان جنوبی برای ایجاد شهرک مسکونی ساحلی با اولویت سواحل مکران در کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان مصوب شده است.

وی با اشاره به مزایای ایجاد این شهرک ساحلی، تصریح کرد: ایجاد ظرفیت و بازار جدید برای محصولات خراسان جنوبی، توسعه صادرات و عرضه محصولات استان در بازار‌های جهانی از مزیت‌های ایجاد شهرک ساحلی در سواحل جنوبی است.

عباس زاده یادآور شد: استان آمادگی اجرای این مصوبه و بهره برداری از ظرفیت مرز‌های دریایی در جنوب کشور را دارد.

 در راستای تحقق برنامه هفتم توسعه مبنی بر رشد سالانه یک درصدی اقتصاد دریا احداث ۲۷ سکونت‌گاه ساحلی در قالب شهر‌های جدید در چهار استان ساحلی سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان و خوزستان مصوب شد.

با ایجاد این ۲۷ شهر جدید، استان‌هایی که اتصال مستقیم به دریای جنوب ندارند هم به واسطه طرح هم‌پیوندی قادر به استفاده از توانمندی‌های اقتصادی خود می‌شوند.

دیگر خبرها

  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • وزش باد‌های شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۴ اردیبهشت
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند