Web Analytics Made Easy - Statcounter



رئیس‌جمهور گفت: استان بوشهر ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی با خلیج‌فارس دارد اما همه فریاد بی‌آبی سر می‌دهند. این مسئله پیچیده نیست و باید آب‌شیرین‌کن‌ها هرچه سریع‌تر فعال شوند تا مشکلات مردم حل شود.

به گزارش فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه جمعه در نشست شورای اداری بوشهر اظهار داشت: دولت واقف به این است که وضعیت در استان بوشهر مناسب نیست و حتماً باید چهره استان با فقر و نداشتن همراه نمی‌بود که امروز موجب رنج مردم نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اولین تحول در نوع شناخت است، افزود: وضع موجود را باید تغییر داد و برای این کار باید گزارش شناخت داشت که اتفاق‌نظر داشته باشیم که باید حرکت به‌سوی نقطه مطلوب کرد که این حرکت نیازمند اقدامات جهادی است. نقش مهم، محوری و تعیین‌کننده مربوط به یک مدیر تحول‌آفرین است.

وی با بیان اینکه دومین و سومین گام تحول نهادی و تحول در فرایندها است، گفت: برخی از فرایندهای موجود پیچیده هست و مردم را در بروکراسی اداری سرگردان می‌کند.

رئیس‌جمهور گفت: بیشترین تحریم‌های ما در صنعت نظامی و هسته‌ای بوده اما بیشترین توفیقات را داشته‌ایم چون به صورت جهادی عمل کرده‌ایم و انگیزه تحول در آن وجود داشته است. برخی می‌گویند ما موشک می‌سازیم اما خودرو نمی‌توانیم بسازیم، چون تکنولوژی صنعت موشکی را در خودروسازی وارد نکرده‌ایم.

رئیسی بیان کرد: برخی از صنایع در استان بوشهر به هر دلیلی بسته شده است؛ در هفته گذشته این دستور را به بانک‌ها دادیم که حق تعطیلی هیچ کارگاه اقتصادی را ندارند.

وی عنوان کرد: امروز در نخیلات با مسؤولان محلی صحبت کرده‌ایم و مشکل اصلی نبود آب برای این نخل‌ها بوده که به مشکل سد برمی‌گردد؛ این سدها باید با اقدام جهادی وارد مدار شوند. برخی از مشکلات از این جنس است.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: استان بوشهر ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی با خلیج‌فارس دارد اما همه فریاد بی‌آبی سر می‌دهند. این مسئله پیچیده نیست و باید آب‌شیرین‌کن‌ها هرچه سریع‌تر فعال شوند تا مشکلات مردم حل شود.

وی تصریح کرد: نباید به مشکل بی برقی در کشور می‌خوردیم، همین نیروگاه هسته‌ای یک هزار مگاوات برق تولید می‌کند اما با یک اقدام جهادی می‌توان طی دو سال ۱۰ هزار مگاوات برق تولید کرد که به آقای اسلامی تاکید کرده‌ام. شاید نتوان تا دوساله آینده به این مهم رسید اما باید این فرایند هر چه زودتر آغار شود.

رئیس‌جمهور در خصوص وضعیت انبار اموال تملیکی گفت: اموال تملیکی وضعیت مناسبی نداشت و اشکالاتی به رفتارها و ساختارها مربوط است؛ دستور دادیم در مدت سه ماه این وضعیت انبار و ساختاری اموال تملیکی مشخص شود.

وی در خصوص مشکلات مردم جزیره خارگ گفت: مردم خارگ در روزهای جنگ مردانه ایستادند و صنعت را نگه داشتند و باید وزیر نفت مشکل مالکیت اراضی خارگ را بررسی و پیگیری قرار دهد.

وی در خصوص وضعیت کالای ته لنجی تصریح کرد: استاندار بوشهر ۱۰ روز وقت دارد که مسؤولان را جمع کند و وضعیت ته لنجی را مشخص کند که چه کسی، چه کالایی، با چه میزانی دریافت می‌کند. پس از این، ۱۰ روز در وزارت کشور بررسی می‌شود و پس از ۲۰ روز وضعیت ته لنجی به مردم اعلام خواهد شد.

وی در خصوص اراضی پرورش میگو در استان بوشهر گفت: در گام اول ۱۵۰۰ هکتار از اراضی میگو به افراد واجد شرایط تعلق‌گرفته تا میزان پرورش میگو چندبرابر شود.

رئیس‌جمهور: اولویت اشتغال با افراد بومی مناطق است/ پتروشیمی‌ها باید سهم مردم را پرداخت کنند

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امشب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وقتی نیروی کارآمد در استان بوشهر هست، حتماً وی باید در اولویت قرار بگیرد. چه در صنعت نفت و گاز و در چه حرفه‌های دیگر باید این کار صورت بگیرد.

رئیس‌جمهور گفت: شرکت‌های پتروشیمی درآمدهای بسیار خوبی دارند و باید سهم خود را توسعه و خدمات‌رسانی به استان پرداخت کنند؛ حق مردم استان در ارتباط با درآمد نفت و گاز به‌ویژه پتروشیمی مورد تاکید ماست.

وی گفت: اقداماتی در حوزه کشاورزی و نخیلات قطب است؛ سدی وجود دارد که به‌خاطر برخی از اقدامات مدت‌ها به ثمر نرسیده است که با وارد مدار شدن این سد، ۷۰ درصد از مشکل آب نخیلات حل خواهد شد.

این مقام مسئول در خصوص وضعیت آب بوشهر گفت: مشکل آب بوشهر از دو کانال نیروگاه انرژی اتمی و آب‌شیرین‌کن باید به صورت فوری حل شود و هرچقدر اعتبار نیاز باشد، تأمین خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: نیروگاه هسته‌ای بوشهر یک هزار مگاوات برق تولید می‌کند اما با یک اقدام جهادی می‌توان طی دو سال ۱۰ هزار مگاوات برق تولید کرد که به آقای اسلامی تاکید کرده‌ام. شاید نتوان تا دوساله آینده به این مهم رسید اما باید این فرایند هر چه زودتر آغار شود.

وی در خصوص ساخت مسکن در بوشهر گفت: توانسته‌ایم زمین‌های موردنیاز را در حاشیه شهرهای بوشهر برای ساخت انبوه مسکن مهیا و شناسایی شده است. تصمیم دولت برای مسکن جدی است.

وی در خصوص اراضی پرورش میگو در استان بوشهر گفت: در گام اول ۱۵۰۰ هکتار از اراضی میگو به افراد واجد شرایط تعلق‌گرفته تا میزان پرورش میگو چندبرابر شود.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: 94 طرح در حوزه‌های نفت و گاز، کشاورزی، اقتصاد دریا، گردشگری و اشتغال در شورای اداری تصویب شده است؛ این مصوبات توسط دولت تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود. مردم هم تا حصول نتیجه، موضوعات را پیگیری کنند.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب یزد

پس از انتقاد محمدصالح جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ از وضعیت رها شده پساب یزد و احتمال بروز مشکلاتی برای مردم شاهدیه، زارچ و اشکذر، نشست تعیین تکلیف این منطقه برای رفع مشکل موجود، با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب منطقه‌ای استان در دفتر این نماینده برگزار شد.

مدیرعامل آبفای استان یزد و شرکت آب منطقه‌ای استان هر یک به بیان گزارشی از وضعیت پساب و میزان اختصاص یافته به مجموعه‌های مختلف ارائه کردند.

جوکار در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و بخشی هم در منطقه رسوب می‌کند.

وی افزود: ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از پساب به شرکتی تعلق دارد که فاضلاب شهر یزد را تکمیل خواهد کرد.

این نماینده ادامه داد: شرکت‌هایی که پساب به آن تخصیص یافته، اگر میزان مشخص شده را انتقال ندهند، علاوه بر جریمه، تخصیصی آنها به صورت تغذیه سفره‌های زیرزمینی به صورت مصنوعی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و موسسه کوثر انجام پذیرد.

جوکار اظهار داشت: در خصوص تعیین تکلیف بخش باقی مانده دیگر از این پساب نیز مقرر شد به صاحبان تخصیص اخطار داده شود تا نسبت به انتقال آن در اسرع وقت اقدامات لازم را دنبال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • فعالیت سامانه بارشی در بوشهر ادامه دارد
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان